Advertenties

Geniet van vollemaantochten

image
Ook dit jaar kan er weer genoten worden van Vollemaantochten; de eerste is op donderdag 8 juni 2017. Een mooie zonsondergang op het water meemaken ……daar heeft iedereen wel een beeld van. …….maar heb je de volle maan wel eens uit het IJsselmeer zien opkomen? Een enorm rode verschijning vrijwel direct als de zon ons in de steek heeft gelaten

Er”vaar” het ook en naast het natuurfenomeen is er tijdens het zeilen altijd nog iets extra’s aan boord zoals live muziek en uitleg door medewerkers van Volkssterrenwacht Orion over o.a. Zon en Maan en navigatie zoals dat vroeger werd gedaan met een echte sextant.

Zeil mee met ‘Schuttevaer’! Dit kan individueel, met z’n tweeën of met een groep.
Vertrek: 20.30 uur vanaf de Veerhaven van Enkhuizen ( naast het VVV gebouw).
Tarief is 20 euro p.p. Koffie/thee is bij de prijs inbegrepen; overige drankjes te koop aan de scheepsbar. Terug in de haven ong. 23.00 uur..

Info en opgave bij: Trudy Harding: 0640395062 of Onno van der Zweep: 0622701749. Meer info over de Schuttevaer: wwww.schuttevaer.info

Foto Volkssterrenwacht Orion

Advertenties