Advertenties

Tentoonstelling en veiling in Twisk – Kunst kopen voor habbekrats en goed doel

imageimage
Beeldende kunstenaars uit de regio – zowel professionals als amateurs – stellen werken ter beschikking voor een bijzondere tentoonstelling op zaterdag 24 en zondag 25 juni in de oude dorpskerk van Twisk. De kerk is beide dagen open van 13.00 – 17.00 uur. U bent welkom in de kerk om kunst te kijken, een kop koffie of thee te drinken en het plaatselijk museum te bezoeken, dat in de kerk gevestigd is.

Amahoro biedt ook leuke wereldwinkelsnuisterijen aan tegen zeer aantrekkelijke prijzen.

Kortom, een prachtig doel voor een (fiets)tochtje naar het mooiste dorp van Westfriesland. De toegang is gratis; een gift wordt op prijs gesteld. Dat kan ook op NL36RABO 01550 141 37.

image
Veiling
De tentoonstelling wordt afgesloten met een oergezellige kunstveiling op zondag 25 juni om 14.30 uur. De opbrengst van deze benefietveiling is bestemd voor Amahoro (alias: de stichting Westfriesland voor Burundi). Amahoro zorgt ervoor dat in straatarm imageBurundi 120 kinderen naar school gaan en dat er op het platteland een multifunctioneel centrum wordt gebouwd, waarin o.a. technisch onderwijs zal worden gegeven, o.a. om de heilloze trek naar de grote stad te stoppen.

Online
U kunt de werken die grotendeels beschikbaar zijn gesteld door leden van de kunstkring Wognum ook nu al bewonderen en er zelfs op bieden via www.amahoro-hoorn.nl/kunstveiling. Kijk ook even in de webwinkel met wereldwinkel snuisterijen. Heft u vragen? O229-238450

Ton Heijboer

Advertenties