Advertenties

Prachtige en warme 44e editie van de 40MM – 1200 wandelaars, sponsorbedrag tot nu toe €65.000, –

image

clip_image002Venhuizen – Het was een bijzonder mooie 44e editie van de 40MM. Dit dankzij het mooie weer maar met name door de inzet van de vele vrijwilligers, mensen langs de route en natuurlijk de wandelaars. Het was in alle vroegte bij de warming-up al een drukte van belang, veel mensen wilde vroeg starten om zo in de koelte van de ochtend lekker te kunnen wandelen.

Wandelaars en “VIP’s”

Er werd dit jaar door veel jonge wandelaars gelopen, de jongste wandelaar was 1,5 jaar, daartegenover was de oudste wandelaar 86 jaar. Ook liep er een groep “VIP’s” mee, zij hadden via de gemeenschapsveiling een speciaal startbewijs gekocht, wij willen graag nog alle bedrijven bedanken die dit mede mogelijk hebben gemaakt. Ook liep er een groep mee vanuit een van de supporters van de 40MM een prachtige gelegenheid om als bedrijf gezondheid en iets doen voor de medemens te combineren, wellicht een goed idee voor uw bedrijf volgend jaar! image
Stempelposten
Langs de routes was het weer erg gezellig, met muziek en gezonde versnaperingen op de 18 stempelposten. In Schellinkhout stond dit jaar de ”pannenkoeken” controle post, hier werd voor elke wandelaar weer een heerlijke pannenkoek klaargemaakt. Ook kregen de deelnemers aan de kinderroute op elke post iets speciaals, mede dankzij de hulp vanuit Smallsteps en Berend Botje. Onze speciale dank gaat uit naar de bewoners langs de route die met het warme weer zorgde voor extra water uitgifte punten wat erg werd gewaardeerd door de wandelaars! Mede daarom kijken ook de vrijwilligers van de EHBO terug op een geslaagde wandeling. Geweldig om de gastvrijheid van iedereen weer te mogen ervaren.

Finish!

Bij de finish was het ook dit jaar de muziekvereniging die de wandelaars onthaalde, waarna de stempelkaarten werden ingeleverd in de koelte van Dorpshuis Het Centrum.De organisatie kijkt zeer tevreden terug op een geslaagde wandeldag. We bedanken iedereen voor hun inzet, in welke vorm dan ook. Met z’n allen hebben we er weer een prachtige dag van gemaakt.
We willen de wandelaars verzoeken om het sponsorgeld zo snel mogelijk over te maken naar de 40MM en hopen iedereen ook weer terug te zien bij de gezelligste wandeltocht van West-Friesland op zaterdag 12mei 2018.

Hartelijke groeten,
Organisatie 40MM

image

Advertenties