Advertenties

Politieke markt voor aspirant raadsleden

image

Donderdagavond 8 juni organiseert gemeente Medemblik in de lobby voor de raadszaal een ‘politieke markt’ voor inwoners die interesse hebben in het raadslidmaatschap. Burgemeester Frank Streng opent de avond gevolgd door informatie over de weg van inwoner naar gekozen raadslid.

Daarna stellen de politieke partijen zich om de beurt voor door middel van een ‘elevator pitch’. In maximaal twee minuten vertellen de partijen waar ze voor staan. Daarna kan er door de bezoekers met de verschillende partijen worden gesproken.  De markt wordt georganiseerd om kennis te maken met de verschillende politieke partijen in Medemblik en is een vervolg op de informatieavond ‘Hoe word ik raadslid?’. Iedereen is welkom. Ook als u niet op deze bijeenkomst aanwezig bent geweest. Aanmelden is niet nodig. Voor vragen kunt u terecht bij de griffie via 0229-856000.

  • Donderdag 8 juni 2017
  • Tijd: 19.30 – 22.00 uur
  • Locatie: gemeentehuis Medemblik, Dick Ketlaan 21, Wognum
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s