Advertenties

Doe mee aan het voetbalkamp van Sporting Andijk

image
Van 1 t/m 3 augustus (zomervakantie) organiseert Sporting Andijk voor jongens én meisjes uit de regio Andijk erg leuke en zeer gevarieerde voetbaldagen. Elke voetballer van 7 t/m 13 jaar wordt op en top vermaakt met uitdagende en afwisselende trainingen en animatie maar slaapt gewoon thuis.

Veilige, sportieve opvang in de vakantie
Voor (drukke) ouders is het een fijn gevoel dat de voetballers zich vermaken en worden opgevangen op het veilige complex van Sporting Andijk. De trainers zijn speciaal opgeleid om de voetballers met bewezen techniekoefeningen en verrassende spelvormen in een week een nog betere voetballer te maken.

image

Niet leuk, geld terug garantie
Mocht u niet zeker weten of uw kind het naar zijn zin krijgt? Geen probleem, er is namelijk een niet leuk (genoeg), geld terug garantie. Procamp heeft 11 jaar ervaring met het organiseren van voetbalkampen bij voetbalclubs als Sporting Andijk, een veilig idee voor u als ouder. ProCamp is daarnaast lid van de SGR en haar kampen worden beoordeeld met een 8,9.

Open inschrijving
Om deel te nemen hoef je geen lid te zijn bij Sporting Andijk. Iedereen kan meedoen aan deze voetbal & plezier dagen! Wat is er leuker dan lekker buiten zijn met je (nieuwe) voetbalvrienden en werken aan je voetbalskills. Ook kan uw kind naar een van de gave slaapkampen (tot 16 jaar) in bijvoorbeeld het ‘voetbalkasteel’ of het ‘House of Sports’.  Inschrijven kan vanaf nu op; www.procamp.nl

Advertenties