Advertenties

Cursus Mindful Zwanger & Bevallen

GGD Hollands Noorden start op 12 juni 2017 de cursus Mindful Zwanger & Bevallen in Zwaag. Bij deze cursus ligt de nadruk op bewust en ontspannen de zwangerschap beleven. Starten met deze cursus kan tussen de 18 en 30 weken zwangerschap. Uniek aan de cursus Mindful Zwanger & Bevallen is, dat deelnemers tussentijds vragen kunnen stellen en ervaringen kunnen delen via een besloten Facebookgroep.

Wat komt er aan bod tijdens de cursus?

De cursus Mindful Zwanger & Bevallen bestaat uit zeven bijeenkomsten. Onderwerpen die aan bod komen, zijn onder andere:

  • · de automatische piloot;
  • · omgaan met pijn;
  • · ongemak en angst;
  • · kracht gevende overtuigingen;
  • · wat helpt om goed voor jezelf te zorgen.

Cursisten gaan oefenen met onder andere meditatie- en bewustzijnsoefeningen. De cursus is een verkorte training van een reguliere mindfulnesstraining. Aangeraden wordt minimaal een half uur per dag aan de thuisoefeningen te besteden aan de hand van geluidsfragmenten en een werkboek.

Data, tijdstip, locatie en kosten

  • Data : 12, 19, 26 juni, 3, 10, 17 en 24 juli 2017
  • Tijdstip : 20.00 – 21.15 uur
  • Locatie : MFA De Kreek, Meetketting 2, 1689 XD Zwaag
  • Kosten : €60,- per deelnemer.

Andere data of andere bijeenkomsten/cursussen?

Naast deze bijeenkomst/cursus organiseert GGD Hollands Noorden nog veel meer bijeenkomsten en cursussen. (Toekomstige) ouders/opvoeders kunnen op de website van het cursusbureau (www.ggdhn.nl/cursussen) een up-to-date overzicht vinden van het aanbod in de regio.

Aanmelden en/of meer informatie

Aanmelden kan via www.ggdhollandsnoorden.nl/Cursussen. Bij vragen kan contact opgenomen worden met het cursusbureau via cursusbureau@ggdhn.nl of 088-0100557 (ma t/m do van 8.00-15.00 uur).

Advertenties