Advertenties

Voorjaarsmarkt en open dag Nicolaas Lutjebroek

image
Jaarlijks organiseert Nicolaas een dag om geïnteresseerden uit het dorp en omgeving kennis te laten maken met de locatie, de bewoners , cliënten en vooral samen gezellige dag te beleven.

Zaterdag 13 mei 2017 organiseert het Nicolaas een voorjaarsmarkt- open dag met als thema, “Samen te markt”. Deze marktdag is bedoeld voor: bewoners en cliënten van het Nicolaas, mantelzorgers, vrijwilligers, medewerkers en buurtbewoners van het Nicolaas.

De kracht van deze markt ligt in het ”samen” zijn, samen beleven en kennis maken met elkaar. De verbinding tussen locatie Nicolaas en de regio. De markt is divers, voor jong en oud, rolstoeltoegankelijk en vooral heel gezellig!

Op de marktdag treft u een diversiteit aan producten die te zien en te koop zijn, waar o.a. schilderijen, keramiek, droogbloemen, plantjes, lipbalsem, kleding, houten decoratie, en allerlei lekkernij. Als het weer het enigszins toelaat staan zowel binnen als buiten markt kramen. De markt begint om 10.00 uur.

Onder het genot van een kop koffie of thee en (zelf gemaakte) taart, kunt u genieten van de gezelligheid, draait het Rad van avontuur en maakt u kans op mooie prijzen. Diverse sponsoren uit de directe omgeving bieden mooie producten aan waar u natuurlijk kans op maakt als u mee doet en een Lot koopt.

Kinderen zijn van harte welkom! Een aantal kinderen hebben zich voor de markt ingeschreven en zullen hun kleedje uitleggen om spullen te verkopen.

Wij zien u heel graag op zaterdag 13 mei a.s.

Nog even alles op een rijtje:

  • Wat: Voorjaarsmarktdag in en om Omring locatie Nicolaas te Lutjebroek , t.g.v. Buren/open dag 2017
  • Wanneer: Zaterdag 13 mei 2017 van 10.00 – 16.00 uur.
  • Waar: In en om Omring locatie Nicolaas, Azalealaan 18, 1614 SN Lutjebroek
  • Vragen: Voor vragen kunt u terecht bij commissie marktdag/Team Scala locatie Nicolaas
  • Contact: Telefoon: 0228-512041 email: scala@omring.nl
Advertenties