Advertenties

Servan Ott Fotografie: Korhoenen in Estland

Servan Ott Fotografie - Natuurfotografie en Trouwfotografie-1501
Op een aantal extensief beheerde landen in Estland (natuurgebied Hindaste) is de korhoen te vinden. Tijdens de reis hebben we ze op een paar vroege ochtenden baltsend kunnen fotograferen. Een bijzonder mooie vogel die in Nederland alleen nog op de Sallandse heuvelrug voorkomt met maar enkele paren.

Servan Ott Fotografie - Natuurfotografie en Trouwfotografie-1642 (1)
Tijdens de ochtenden, met een temperatuur van onder nul, was het genieten en 1 en al contrast tussen de wit berijpte ondergroei. Foto’s met een zo’n laag mogelijk perspectief gemaakt. De korhoenen maken een prachtig baltsgeluid wat tot ver te horen is (klik op geluid korhanen op baltsplaats) een schitterende natuur-fotografiebeleving.

Zou je willen deelnemen aan 1 van de natuurfotografie of vogelfotografieworkshops?

Servan Ott Fotografie - Natuurfotografie en Trouwfotografie-0854

Advertenties