Advertenties

De 44e editie van de 40MM 27 mei – de gezelligste sponsorwandeltocht van West-Friesland!

imageVenhuizen – Op de zaterdag na hemelvaart – 27 mei – is het zover, dan lopen we allemaal mee met de 44e editie van de 40MM! De gezelligste sponsorwandeltocht heeft verschillende routes door een prachtig deel van West-Friesland en over de IJsselmeerdijk, en met de sponsor opbrengsten ondersteunen we ruim 145 projecten in de minder ontwikkelde landen!

Verschillende routes van 4KM tot 40KM
Ga zelf ook de uitdaging aan om samen met uw kinderen, kleinkinderen , vrienden en collega’s mee te wandelen. Er zijn routes variërend van 4 km tot en met 40 km zie ook www.40mm.nl voor alle informatie omtrent de routes, starttijden en een overzicht van alle projecten.

Sponsorgeld
Het is de bedoeling dat iedere wandelaar die mee wandelt sponsorgeld verzameld voor het goede doel. Gun jezelf een heerlijke dag en geniet van het mooie West-Friese landschap en natuurlijk het prachtige uitzicht vanaf de IJsselmeerdijk. Onderweg zijn er vele stempelposten waar de verschillende werkgroepen uit heel West-Friesland hun projecten presenteren. Naast veel gezelligheid zijn er onderweg ook weer heerlijke pannenkoeken verkrijgbaar.

clip_image002[1]Schrijf je nu in!
Inschrijf formulieren zijn verkrijgbaar via de website www.40mm.nl á €2,50. Zorg daarnaast voor een groot aantal sponsoren om zo een mooie bijdrage te kunnen leveren voor de projecten! Zo doen wij allemaal een stapje meer voor onze medemens in de minder ontwikkelde landen en maken er zo voor hun ook een prachtige dag van!

Tot ziens in Venhuizen op 27 mei bij de 40MM, de gezelligste sponsorwandeltocht van West-Friesland.

Advertenties