Advertenties

Aanhoudingen na steekincident in Enkhuizen | Aangehouden na vernielingen op station Bovenkarspel

Enkhuizen – De politie heeft zondagavond, rond 19.30 uur drie personen aangehouden na een steekincident op de Venuslaan.

Het gaat om een vrouw van 22 jaar en twee mannen van respectievelijk 26 en 49 jaar uit  Enkhuizen. Het slachtoffer is licht gewond geraakt en kon na behandeling het ziekenhuis verlaten. De verdachten zijn ingesloten en de recherche onderzoekt wat er precies gebeurd is.

Twee jongens aangehouden na vernielingen op station Bovenkarspel

Bovenkarspel – De politie heeft zondagavond rond 19.15 uur twee jongens van 16- en 17 jaar aangehouden, afkomstig uit Venhuizen en Hoorn. Zij worden verdacht van openlijke geweldpleging.

Door een getuige was gezien dat het tweetal in de fietsenstalling van het station een aantal fietsen omtrapten. De voorwielen van die fietsen waren daardoor krom gebogen. Verder heeft het tweetal een aantal ramen van een wachtruimte op het station kapot getrapt. De jongens zijn voor onderzoek ingesloten.

Advertenties