Advertenties

GSM-mast geplaatst aan de Kleiakker in Andijk

image
Andijk | APB – Een bijna historisch moment voor Andijk: KPN heeft de GSM-mast geplaatst aan de Kleiakker. Het eind is in het zicht! Binnenkort worden de zenders geplaatst en moet het bereik in Andijk een stuk beter zijn! Naar verwachting moet de GSM-mast in mei operationeel zijn! “Dan kunnen we dit hoofdstuk, dat 4 jaar heeft geduurd, eindelijk sluiten,”aldus een woordvoerder van de Dorpsraad Andijk.

image

Advertenties

Eén reactie

  1. Geweldig en ik hoop dat alle mails enz die bewoners hebben gevoerd met KPN, Vodafone enz en hebben bijgevoegd hebben geholpen. Ik hoop dat niet alleen KPN er in komt maar ook ruimte zal verhuren aan andere providers. We hangen de vlag uit als het gaat werken. Ik wil in ieder geval de Dorpsraad bedanken voor alle inzet en tijd die ze er in gestoken hebben.

    Liked by 1 persoon

Reacties zijn gesloten.