Bloesemwandeling

image
Fruitkwekerij ’t Keetje in Lutjebroek is al jaren een begrip als het om vers en lekker gaat. Maar het voorjaar is de mooiste tijd om een bezoek aan deze fruittuin te brengen want de bomen staan in bloei! Afhankelijk van de lentezon en de temperatuur kunnen dat vooral appel-, maar ook peren, pruimen- of kersenbomen zijn.

Zaterdag 22 april om 11.00 uur start een rondleiding o.l.v. de familie De Boer langs de boomgaard, de beleeftuin, de zorgboerderij, het terras en de boerenlandwinkel aan de Kadijkweg 65a 1614 MA Lutjebroek. IVN-gids Heleen Peerdeman gaat o.a. vertellen over de insecten die er voor zorgen dat er in het najaar fruit aan de bomen hangt. Kinderen en (groot)ouders zijn van harte welkom, maar moeten zich voor de bloesemwandeling, de koffie of de lunch vooraf aanmelden bij ’t Keetje, telefoon 0228 562894. De kosten voor de bloesemwandeling zijn € 2,- per persoon.

Fotobijlage perenbloesem: Toos Brink

Advertisements

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s