Advertenties

17-jarige Grootebroeker aangehouden voor mishandeling in Hoogkarspel | Getuigen gezocht van brand Streekbos

Hoogkarspel – De politie heeft een 17-jarige jongen uit Grootebroek aangehouden voor mishandeling.

Bij een horecagelegenheid aan de Streekweg bleek een even na 02:00 uur een van de bezoekers op zijn hoofd te zijn geslagen met een fles. De benadeelde, een 17-jarige jongeman uit Enkhuizen, liep hierdoor een flinke hoofdwond op.

De politie is ter plaatse gekomen en heeft de verdachte, een 17-jarige jongeman uit Grootebroek aangehouden. Hij werd overgebracht naar het politiebureau en ingesloten.

De politie onderzoekt de toedracht van de mishandeling en tegen de verdachte is proces-verbaal opgemaakt.

Getuigen gezocht van brand


Bovenkarspel – De politie heeft een onderzoek ingesteld naar een brand in een gebouw in het Streekbos aan de Veilingweg.

Even voor 02:00 uur, in de nacht van zaterdag op zondag, werd de brand ontdekt. De brandweer heeft de brand geblust. Niemand raakte gewond. Brandstichting wordt niet uitgesloten en daarom is de politie op zoek naar getuigen.

Getuigenoproep:

Heeft u iets gezien in het Streekbos in de nacht van zaterdag op zondag, dat te maken kan hebben met deze brand? Meld het dan s.v.p. bij de politie in Hoorn, via tel.nr. 0900-8844 (lokaal tarief). Liever anoniem? Belt u dan met Meld Misdaad Anoniem via tel.nr.: 0800-7000.

Advertenties