Advertenties
  Advertenties
 • Statistieken...

  • 1,955,257 Bezoekers
 • Agenda Andijk e.o.

  • Oud papier 10 maart, 2018: 13:30 om 13:30 – 18:00 Andijk
  • Oud papier 24 maart, 2018: 13:30 om 13:30 – 18:00 Andijk
  • Oud papier 7 april, 2018: 13:30 om 13:30 – 18:00 Andijk
  • Westfriezendag 5 september, 2018: 00:00 Andijk, 1619 Andijk, Nederland Bekijk het artikel Op deze dag steken West-Friezen de vlag uit!
  • Werelddierendag 4 oktober, 2018: 00:00 Andijk, 1619 Andijk, Nederland Een dag waarop de dieren in en buiten het huis centraal staan.
  • Andijk, sinds 1811 21 oktober, 2018: 00:00 Andijk, 1619 Andijk, Nederland Meer informatie over Andijk Tijdens de Franse bezetting werd Andijk bij keizerlijk decreet van 21 oktober 1811 een zelfstandige gemeente. Dat ging in op 1 januari 1812.
 • Buienradar

 • Volg de Dorpsraad Andijk op Twitter

 • Politie NH-N op Twitter

 • Veiligheidsregio Noord-Holland Noord

 • VID Verkeerinfo

 • NHD West-Friesland

 • Reacties…

  James van der Gulik op Raadgevend referendum Wet Inli…
  Marijke Aker op Volle zaal tijdens Andijker Po…
  brianbonckaertfotogr… op Servan Ott Fotografie: Drietee…
  Andijker Nieuws Net… op Dorpsraad Andijk: KPN-zendmast…
  Cees op Dorpsraad Andijk: KPN-zendmast…
  E.Hoogeveen op Dorpsraad Andijk: KPN-zendmast…
  noa belle op Jongetje om het leven gekomen…
  Anita op iPhone verloren op de Dij…
  James van der Gulik op Moeten we bang zijn voor de…
  𝕥𝕙𝕖𝕠 𝕙𝕖𝕣𝕓𝕠𝕥𝕤 👋 𝕥𝕙𝕖 𝕧… op Vrijwilligers gezocht voor het…
  𝕥𝕙𝕖𝕠 𝕙𝕖𝕣𝕓𝕠𝕥𝕤 👋 𝕥𝕙𝕖 𝕧… op Vrijwilligers gezocht voor het…
  Cees op Raadscommissie buigt zich vana…
  James van der Gulik op Enquête Hoogheemraadscha…
  Eef op GSM-mast geplaatst aan de Klei…
  James van der Gulik op Oplossing gemeente defecte str…
 • wordpress com stats
 • Voor uw smartphone

 • APB Andijker Nieuws on Twitter Counter.com
 • West-Friesland

  Abbekerk, Andijk, Avenhorn, Benningbroek, Berkhout, Blokker, Bovenkarspel, De Goorn, De Weere, Enkhuizen, Grootebroek, Grosthuizen, Hauwert, Hem, Hensbroek, Hoogkarspel, Hoogwoud, Hoorn, Lutjebroek, Medemblik, Nibbixwoud, Obdam, Onderdijk, Oosterblokker, Oosterleek, Opmeer, Oudendijk, Spanbroek, Ursem, Venhuizen, Wervershoof, Westwoud, Wognum, Zwaag, Aartswoud, Lambertschaag, Midwoud, Oostwoud, Opperdoes, Scharwoude, Schellinkhout, Sijbekarspel, Spierdijk, Twisk, Wadway, Wijdenes, Zuidermeer, Zwaagdijk, Zwaagdijk Oost, Zwaagdijk West
 • IP address
 • Flag Counter
 • Personen en onderwerpen waarover wij de afgelopen tijd publiceerden

  Personen en onderwerpen waarover wij de afgelopen tijd publiceerden

 • Rechten & Cookies

  © Alle rechten voorbehouden.

  Andijker Persbureau (APB) en Andijker Nieuws Net, 2009 - 2016. Nieuws van, over Andijk, over of door Andijkers en uit de (wijde) omgeving. Nieuws van alle dag.

  Cookies

  Deze website (Wordpress e.a.) gebruikt cookies voor analytische doeleinden: om het gebruik van deze website te analyseren. Er wordt bijgehouden hoeveel bezoekers deze site bezoeken en welke berichten er worden gelezen. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

  Disclaimer

 • IOITL

 • Flag Counter
 • Advertenties

Schrijf je in voor 40 MM en wandel meer voor het goede doel!

image

image

De inschrijving voor de 40MM sponsorwandeltocht is weer van start gegaan! Wederom hebben we een aantal prachtige routes uitgezet door het West-Friese landschap en over de IJsselmeerdijk. U kunt inschrijven via www.40mm.nl of bij een van de vele locaties in West-Friesland waar inschrijfformulieren verkrijgbaar zijn voor € 2,50 – zie www.40mm.nl voor de verkoop adressen-. Het doel van de 40MM is om iedereen te mobiliseren en een stapje meer te zetten voor een ander, daarmee helpen we vele projecten in minder ontwikkelde landen over de hele wereld. Dit kunt u doen door gezellig mee te wandelen maar ook door wandelaars te sponsoren!

Korte en lange routes.

De 40MM sponsorwandeltocht vindt plaats op 27 mei in Venhuizen en heeft 5 afstanden met verschillende start tijden: een korte kinderroute van 4km en de afstanden 9km, 10km, 24km en de 40km. Met deze variatie aan afstanden en starttijden is het voor iedereen mogelijk te genieten van de gezelligste wandeling in West-Friesland! We hopen u te zien op 27 mei in Venhuizen! Voor alle info: www.40mm.nl

Verkoopadressen

Het is mogelijk om in te schrijven via de 40MM website, bezoek daarvoor www.40MM.nl Ook kunt u een startformulier kopen bij de reguliere verkoopadressen door heel West-Friesland, deze adressen kunt u ook op de website terugvinden. De verkoopadressen zijn herkenbaar aan de poster op het raam met de tekst:  -Hier inschrijfformulier 40MM-

Sponsors zoeken!

Het doel van de 40MM is al 44 jaar lang om zoveel mogelijk sponsorgeld in te zamelen voor vele projecten in de minder ontwikkelde landen. Zorg dus voor veel sponsors als je gaat lopen en help mee! Het

sponsorgeld wordt volledig besteed aan zo’n 150 projecten welke elk jaar via de verschillende werkgroepen uit West-Friesland een aanvraag doen waarin wordt aangegeven waaraan het geld wordt besteed, u kunt meer informatie over de projecten vinden op www.40MM.nl

Onderweg

De wandelaar staat tijdens de 40MM wandeling , naast gezelligheid en een mooi landschap, weer veel moois te wachten. Op diverse plekken is een koffie/thee voorziening samen met gezellige muziek. Lekkere en gezonde versnaperingen worden aangeboden door de verschillende werkgroepen, regionale ondernemers en fruittelers.

Tegen een geringe (vrijwillige) bijdrage zijn er weer pannenkoeken verkrijgbaar, veel wandelaars kijken hier onderweg al naar uit! De pannenkoeken zijn er zowel voor de wandelaars van de 40 kilometer route als voor de wandelaars van diverse korte routes!

Samen een stapje meer…

Met elkaar maken we er ook in 2017 weer een succes van! Het is jaarlijks prachtig om te zien hoe iedereen een stapje meer doet. Een stapje hier maakt een stapje voorwaarts daar, op de vele plekken in de minder ontwikkelde landen, mogelijk. Dit gebeurt door het collectief van wandelaars, sponsoren, vrijwilligers, de supporters en de mensen die de vlag uithangen om een gezellige sfeer te creëren.
Wij rekenen weer op ieders steun en maken er samen tijdens deze 44e editie weer een mooie dag van, we zien u allen graag op 27 Mei!

image

Foto’s 40 MM
Illustratie en beeldbewerking C.A.P. Andijk

Advertenties