Advertenties

Gemeente: veel respons van nabestaanden van graven waarvan rechten zijn verlopen begraafplaatsen Andijk

image 
Andijk | APB – De gemeente Medemblik publiceerde in september 2016 dat van een aantal graven op de Ooster- en Westerbegraafplaatsen in Andijk de rechten zijn verlopen en dat die rechten nu onder de gemeente Medemblik vallen.

De gemeente gaf ook aan dat de komende jaren als te doen gebruikelijk de graven opnieuw worden uitgegeven. Nabestaanden die belangstelling hadden (hebben) voor een herbestemming van de graven konden (kunnen) contact opnemen met de begraafplaatsadministratie van de gemeente Medemblik.

Een woordvoerder van de gemeente kon desgevraagd melden dat er veel reacties binnenkwamen op deze aankondigingen en verzoeken van de 18 begraafplaatsen binnen de gemeente. Het ligt in de bedoeling dat dergelijke aankondigingen periodiek worden ‘aangeplakt’.

Verder was de gemeente op zoek naar nabestaanden van weer andere graven. Nabestaanden werden gevraagd ook contact op te nemen met de begraafplaatsadministratie van de gemeente Medemblik.

Het kan zijn dat u al contact hierover hebt gehad met de gemeente, over lijsten die de gemeente publiceert op het informatiebord van de begraafplaatsen.

Deze informatieborden staan op elke begraafplaats en in de regel nabij de ingang.
Wilt u in contact komen met de begraafplaatsenadministratie dan kunt u bellen met de gemeente: 0229 856 000.

 

Advertenties