Advertenties

Verboden Vruchten op het Hoornse Boek&Bal

imageTommy Wieringa leest voor uit ‘Dynamica van de begeerte’, Elsa Bekman zingt zwoele songs en rapper Jowners verrast met verboden woorden. Een kleine greep uit de acts van het 5e Hoornse Boek&Bal. Hét literaire feest van Westfriesland op zaterdagavond 1 april belooft een hele spannende jubileumeditie te worden. Het thema van de eigenzinnige citytrip luidt dan ook Verboden Vruchten.

Het Hoornse Boek&Bal viert het talent uit de regio door een podium te bieden aan regionale en landelijk bekende woordkunstenaars. Het Huis Verloren in Hoorn staat garant voor de start en het bal na.

Om recht te doen aan de woordkunstenaars wordt er echter opnieuw een citytrip gehouden langs kleinschalige locaties voor de unieke literaire optredens: van Poëzieperformance tot rechtbankpleidooi, speciaal voor het Hoornse Boek&Bal gecreëerd. En uiteraard is er weer een bal na; DJ Berry staat garant voor een volle dansvloer. Een gemaskerd bal dit keer, om het thema extra glans te geven.

Maak de spannendste citytrip van het jaar mee: reserveer nu je ticket via www.bibliotheekhoorn.nl of ga naar Boekhandel Stumpel of de Hoornse Boekhandel.

De woordkunstenaars

Met: Tommy Wieringa, Elsa Bekman, Jade Welling, Jowners, Jaap Stiemer, Gerhardt Heusinkveld, Marieke Brouwers, Joey Vriend, Cor Dol, Ingrid Docter, Ciska Ruitenberg, Mirte Hartland, de winnaars van de Songtekstwedstrijd en DJ Berry. Presentatie: Fre Hooft van Huysduynen.

Het Hoornse Boek&Bal wordt georganiseerd door Bibliotheek Hoorn en kunst- en cultuurmagazine Hier in Hoorn. Dit bijzondere literaire evenement wordt mede mogelijk gemaakt door Gemeente Hoorn, Muziekschool Boedijn en Kunst- en creativiteitscentrum De Blauwe Schuit.

Het Hoornse Boek&Bal

  • Zaterdag 1 april van 19.30 tot 01.00 uur

  • 5X woord/5X muziek op 5 locaties & Bal na met DJ Berry van Diepen

  • Start- en eindlocatie: Huis Verloren in Hoorn

Kaarten à € 15,- via www.bibliotheekhoorn.nl, Boekhandel Stumpel en de Hoornse Boekhandel

Advertenties