Mantelzorgers van harte uitgenodigd voor filmvoorstelling

Speciaal voor mantelzorgers organiseert de gemeente Medemblik een filmvoorstelling  over dementie. De documentaire ‘Het doet zo zeer’ van Heleen van Royen wordt gedraaid en na afloop is er gelegenheid om met een hapje en een drankje met elkaar ervaringen uit te wisselen en  informatie in te winnen bij het Wijkteam van de gemeente, Geriant, het Kennisplatform Mantelzorg West-Friesland en Alzheimer Nederland.

Wanneer

Er worden twee momenten georganiseerd. De eerste (gratis) voorstelling is op woensdagmiddag 5 april 2017, aanvang om 13.00 uur. De tweede (gratis) voorstelling is maandagavond 10 april 2017, met ontvangst om 19.00 uur. In Cinema Oostereiland, Krententuin 25 in Hoorn (www.cinemaoostereiland.nl). Mantelzorgers zijn van harte uitgenodigd en kunnen zich voor een van de twee voorstellingen telefonisch  opgeven  bij de gemeente Medemblik via (0229) 85 60 00.

‘Het doet zo zeer’

De documentaire ‘Het doet zo zeer’ laat zien wat dementie teweeg kan brengen. Moeilijke beslissingen en kostbare momenten wisselen elkaar in deze documentaire af. Een liefdevolle, herkenbare, pijnlijke en vaak bijzonder grappige ode aan het leven.

Advertisements

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s