Advertenties

Genieten en beleven bij de Fiets4Daagse Noord-Holland! | 2 keer 4 dagen genieten bij de Fiets4Daagse Hoorn en Fiets4Daagse Alkmaar

image
Noord-Holland is een schitterende fietsprovincie. Le Champion organiseert dit jaar weer twee Fiets4Daagses door de natuur en de prachtige dorpjes van deze provincie. De Fiets4Daagse Hoorn vindt plaats in het voorjaar, terwijl de vier routes in rondom Alkmaar plaatsvinden in hartje zomer. Deelnemers kunnen zich voor beide evenementen aanmelden via
www.fiets4daagsenoordholland.nl.

Passe partout
De echte fietsliefhebbers die aan beide evenementen willen deelnemen kunnen gebruik maken van het speciale passe partout. Op deze manier verzeker jij je van 8 dagen fietsplezier tegen een speciaal tarief.

Fiets4Daagse Hoorn
Van 2 t/m 5 mei kunnen fietsliefhebbers genieten van 4 routes in de omgeving Hoorn en Westfriesland. Van e-bikers tot actieve toerfietsers en iedereen daar tussen kunnen genieten van iedere dag 30, 50 of 70 kilometer fietsen door de natuur rondom Hoorn, waarbij de bloeiende tulpenvelden centraal staan. De deelnemers kunnen de tochten afwisselen met een bezoek aan verschillende musea.

Fiets4Daagse Alkmaar
Van de gezellige startlocatie Alkmaar zitten de deelnemers in een mum van tijd in de duinen van Egmond en de groene natuur. Van 5 t/m 8 juli vindt de Fiets4Daagse Alkmaar plaats. De deelnemers starten dagelijks vanaf IJsbaan de Meent en nemen iedere dag een afwisselende route rondom Alkmaar en door de kuststrook.

Advertenties