Advertenties

Dorpsraad dient WOB-verzoek in bij Provincie Noord-Holland over dubbele standaard buurtbus – rolstoelgebruikers

17424843_1385964808137182_7059644571443071469_nAndijk | APB – De Dorpsraad Andijk heeft een WOB-verzoek ingediend bij de Provincie Noord-Holland nu gebleken is dat de Provincie er kennelijk een tweeslachtig beleid op nahoudt ten aanzien van het vervoer van reizigers met een rolstoel, aldus de dorpsraad op Facebook. 

“In de regio Haarlem-IJmond zou dat namelijk wel verplicht zijn maar elders in de provincie juist weer het tegenovergestelde. Dat willen we gaan uitzoeken hoe dat kan en vandaar een WOB-verzoek”, aldus een woordvoerder van de dorpsraad.

Een WOB-verzoek houdt in dat een overheid de verzoeker inzage moet verstrekken van alle aangegeven stukken omrent een bepaald onderwerp waarover het overheidsorgaan beschikt

Ook heeft de dorpsraad wethouder Tigges (openbaar vervoer) ingelicht aangaan de dubbele standaard die de Provincie erop nahoudt.

Advertenties