Zomertijd!

image

U kent het nog wel, morgen of eigenlijk vannacht wordt het weer zomertijd, want dan is de wintertijd voorbij! “s Nachts om een uur of twee zet u de klok een uur vooruit! Dat houdt dus in dat u morgen een uur eerder in de kerk zit dan te doen gebruikelijk was in de afgelopen 5 maanden, in ieder geval vanaf 29 oktober 2016. Gaat u niet naar de kerk maar naar uw schoonmoeder dan raden wij u aan haar bijtijds te verwittigen dat u een uur eerder bij haar op de stoep staat…

Advertisements

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s