Advertenties

Werkzaamheden KPN-zendmast in Andijk hervat | Erwartung: Verbesserte Sendebereich Handy in Andijk

foto-231330_thumb1foto-2313331 
Andijk | APB – De werkzaamheden aan de locatie van de KPN-zendmast zijn deze maand hervat en gisteren werd er 36 m3 beton gestort voor de fundering daarvan. Dat laat de Dorpsraad Andijk weten op hun Facebookpagina.

DRA LOGO UITGESNEDENApril – mei operationeel
“Naar verwachting zal de zendmast eind april, begin mei in gebruik worden genomen door KPN”, aldus een woordvoerder van de dorpsraad. De dorpsraad heeft zich jarenlang ingezet om het GSM-bereik in Andijk verbeterd te krijgen. De kwestie werd ook nog behandeld in de Tweede Kamer met minister Kamp van Economische Zaken.

Erwartung: Verbesserte Sendebereich Handy in Andijk

Die Arbeiten an der Stelle des KPN Mast ist wieder in diesem Monat angefangen und am letzte Woche war 36 m3 Beton für die Fundamente davon gegossen. Das läßt die Dorfrat Andijk auf ihrer Facebook -Seite wissen.

„Wir erwarten, dass die Mast Ende April seinen Mai früh in Gebrauch genommen wird von KPN“, sagte ein Sprecher des Dorfrates Andijk. Der Dorfrat hat seit Jahren gearbeitet verbesserte Sendebereich in Andijk zu bekommen. Das Thema wurde auch im Parlament von Wirtschaftsminister Kamp diskutiert.

Advertenties