Advertenties

Cursus Beter omgaan met pubers

image
Op 5 april start de gratis oudercursus ’Beter omgaan met pubers’. Dit is een cursus over opvoeden tijdens de puberteit en is bedoeld voor ouders en/of opvoeders van ‘pubers’ in de leeftijd van 12 t/m 16 jaar. De cursus wordt gehouden in  Sint Maartenshof in Medemblik.

De cursus besteedt aandacht aan de veranderingen in de puberteit, de leuke en lastige kanten van omgaan met pubers en hoe je als ouder goed contact kan onderhouden en ruzie kan voorkomen. Ouders die de cursus eerder volgden, vertellen dat het contact met hun kind verbeterd is. Ook hebben zij veel gehad aan het uitwisselen van ervaringen met andere ouders.

  • Data, tijd, locatie en kosten
  • Data : woensdag 5, 12, 19 april, 10, 17 en 24 mei 2017
  • Tijd : 19.30 – 21.30 uur
  • Locatie : Sint Maartenshof, Sint Maartenshof 36F, 1671 CR Medemblik
  • Kosten : aan deze cursus zijn geen kosten verbonden.

Andere data of andere bijeenkomsten/cursussen?

Naast deze bijeenkomst/cursus organiseert GGD Hollands Noorden nog veel meer bijeenkomsten en cursussen. Ouders/opvoeders kunnen op de website van de het cursusbureau (www.ggdhn.nl/cursussen) een up-to-date overzicht vinden van het aanbod in de regio.

Aanmelden en/of meer informatie

Ouders/opvoeders kunnen zich aanmelden bij GGD Hollands Noorden via het inschrijfformulier zie www.ggdhn.nl/cursussen. Bij vragen kan contact opgenomen worden met het cursusbureau via cursusbureau@ggdhn.nl of 088-01 00 557 (bereikbaar van ma t/m do van 08.00-15.00 uur).

Advertenties