Advertenties

Unieke natuurwandeltocht door de bloemenvelden tijdens de Lions Bloemen2daagse 2017, save the date!

image
Elk jaar organiseert de Lions Club Anna Paulowna rond de bloemendagen een bijzondere fiets- en wandeltocht. Deze fiets- en wandeltocht staat gepland op 29 en 30 April, tijdens de bekende Bloemendagen. Noteer deze data in uw agenda als u het mooie Anna Paulowna en haar bollenpracht wilt ontdekken.

Natuurlijk wandelen door de bloemenvelden
Dit jaar is gekozen voor een nieuwe Natuurwandelroute, die veel spectaculairder wordt dan voorgaande jaren. Mede door de lobby van enkele van de Lionsleden, hebben vele bloembollenkwekers en landeigenaren hun medewerking toegezegd om direct langs de bollenvelden te kunnen wandelen, weg van de weg. Van dichtbij kan de geuren en kleurenpracht van Tulpen, Hyacinten, Narcissen en vele bijgewassen worden bewonderd. Wist u dat Anna Paulowna, Gemeente Hollands Kroon is uitgegroeid tot het grootste aaneengesloten bollengebied van de wereld?

Wandel- en fietsroutes
Er zijn 2 wandelroutes uitgezet, 12 en 22 kilometer, die naar eigen inzicht ingekort kunnen worden. Uiteraard blijft de fietsroute langs de mozaïeken op het programma, deze zal 35 kilometer zijn. De fiets en wandelroutes leiden u door de mooie combinatie van bloemenvelden en Mozaïeken. Langs de wandelroute zullen rustplaatsen worden opgesteld met versterkende versnaperingen. Startplaats voor het fietsen is aan de poort van Anna Paulowna bij snackbar Ben, hoek Smidsweg/ molenvaart, de wandeltochten zullen starten bij Restaurant de Kroon aan de Molenvaart te Anna Paulowna, nabij het NS station.

Early Bird start
Niets is mooier om bij zonsopgang de rust van het platteland te ervaren: voor early birds is er de mogelijkheid extra vroeg, tussen 7:00 uur en 7:30 met de wandeltocht te starten: hiervoor kunt u zich vooraf aanmelden via Anna.Paulowna@lions.nl.

U kunt zich op de dag zelf inschrijven tussen 9:00 en 15:00 bij de startplaatsen.

Het goede doel
De Lions Club Anna Paulowna is een service club waarvan de leden zich geheel vrijwillig volop inzetten voor goede doelen. Net als voorgaande jaren zal de opbrengst van de Bloemen2daagse fiets- en wandeltochten ten goede komen aan de ALS stichting, die de gelden o.a. goed gebruikt voor onderzoek naar deze slopende ziekte.

Advertenties