Advertenties

Een filmvoorstelling voor mantelzorgers

imageSpeciaal voor mantelzorgers organiseert de gemeente Medemblik als blijk van waardering een filmvoorstelling over dementie. De documentaire ‘Het doet zo zeer’ van Heleen van Royen wordt gedraaid en na afloop is er gelegenheid om met elkaar ervaringen uit te wisselen en informatie in te winnen bij het Wijkteam van de gemeente, Geriant, het Kennisplatform Mantelzorg West-Friesland en Alzheimer Nederland.

‘Het doet zo zeer’

De documentaire ‘Het doet zo zeer’ laat zien wat dementie teweeg kan brengen. Moeilijke beslissingen en kostbare momenten wisselen elkaar in deze documentaire af. Een liefdevolle, herkenbare, pijnlijke en vaak bijzonder grappige ode aan het leven.

Wanneer

Er worden twee momenten georganiseerd.

  • De eerste is op woensdagmiddag 5 april 2017, aanvang om 13.00 uur.
  • De tweede voorstelling is maandagavond 10 april 2017, met ontvangst om  19.00 uur.

Waar

Cinema Oostereiland
Krententuin 25, 1621 DG Hoorn
0229 232 296
http://www.cinemaoostereiland.nl

Hoe aanmelden?

Mantelzorgers kunnen zich tot 1 april voor een van de twee voorstellingen opgeven  bij de gemeente Medemblik  via telefoonnummer (0229) 85 60 00.

Advertenties