Advertenties

Tweede informatie- en teamcaptainavond SamenLoop voor Hoop West-Friesland 22 teams hebben zich ingeschreven, wie volgt?

image
Enkhuizen – Op maandagavond 20 maart om 19.30 uur is de 2e informatie- en teamcaptainavond voor de SamenLoop voor Hoop West-Friesland in Café de Paus in Lutjebroek. De teams die zich al ingeschreven hebben, krijgen de nodige informatie over de Samenloop voor Hoop en er worden tips gegeven om zoveel mogelijk geld in te zamelen. Maar juist ook iedereen die nog twijfelt om mee te doen, is van harte welkom om zich te laten inspireren!

Programma

Voor de kersverse deelnemers vertelt voorzitter Nathalie van Haasteren nog even kort wat de SamenLoop precies inhoudt. Ook kan er inspiratie worden opgedaan voor het opzetten van acties om geld in te zamelen of het werven van meer teamleden. De eregast staat centraal tijdens het evenement. Marjan Goldschmeding, vorige keer deelnemer aan het programma voor eregasten en dit jaar actief in de organisatie, vertelt hoe zij het heeft ervaren om eregast te zijn. Daarnaast lichten we vast een tipje van de sluier op over het amusementsprogramma. Alle commissies zijn aanwezig dus vragen omtrent eregasten, vrijwilligers, de verschillende ceremonies, amusement of de indeling van het veld kunnen ook gesteld worden. Ook het ophalen van Kaarsenzakken voor Hoop of promotiemateriaal als flyers, posters en vlaggen is mogelijk.

Teams, teams en nog eens teams…

Zonder teams zijn we nergens! Het werven van teams en wandelaars voor SamenLoop voor Hoop West-Friesland is dan ook in volle gang. Aan iedereen de oproep die zich nog niet heeft ingeschreven, dit snel te doen! Om ervoor te zorgen dat er 24 uur lang altijd een teamlid aan het wandelen is, is het handig als een team uit minimaal 10 a 15 mensen bestaat maar er is geen maximum. De organisatie hoopt uiteindelijk zo’n 1000 wandelaars te zien in het Streekbos. Vele bedrijven en verenigingen uit de regio doen al weer mee en dat is fantastisch om te zien. Inschrijven (15 euro pp) kan gemakkelijk via de website www.samenloopvoorhoop.nl/westfriesland  Een team hoeft dan nog niet compleet te zijn.

SamenLoop voor Hoop
SamenLoop voor Hoop is een 24 uur durende wandelestafette waarbij in teams een etmaal lang over een parcours in het Streekbos wordt gelopen. Tijdens de SamenLoop voor Hoop West-Friesland, georganiseerd door een enthousiaste groep vrijwilligers op 17 en 18 juni 2017, is er altijd minstens één teamlid in beweging als symbool voor de voortdurende strijd tegen kanker. De SamenLoop is de ideale gelegenheid om de krachten te bundelen in de strijd tegen kanker, eregasten in het zonnetje te zetten en om de overledenen te gedenken. Een inspirerend en indrukwekkend evenement dat je niet snel zult vergeten. De opbrengst komt volledig ten goede aan KWF Kankerbestrijding en Inloophuis Medemblik en Inloophuis Pisa.

INFORMATIE EN TEAMAVOND

Datum: Maandag 20 maart 2017

Tijd: 19.30 – 20.30 uur

Locatie: Café de Paus, P.J. Jongstraat 96, Lutjebroek

SamenLoop voor Hoop West-Friesland heeft een eigen Facebookpagina, zie: https://www.facebook.com/SLvHWestFriesland

Advertenties