Politie waarschuwt voor “Ierse travellers”, zogenaamde ‘klusjesmannen’ | Oplichterij – diefstal – intimidatie

imageDe politie waarschuwt voor een groep Ieren die door Noord-Holland trekt. Op social media meldde de politie: “De afgelopen dagen hebben wij verschillende meldingen ontvangen van "Ierse travellers". #castricum #akersloot #heiloo #Alkmaar #oplichting”.

Naast oplichting staat de groep ook bekend om, valse creditcards, intimidatie, diefstal en andere misdrijven. In dit artikel kan men een indruk opdoen van deze “Ierse travellers” Het is niet geheel ondenkbaar dat de ‘klusjesmannen’ deze kant op komen. Ga niet in gesprek met hen, die geen zaken met ze en let op uw spullen! Bij aantreffen of bij u aan de deur bel de politie: 0900 8844.

Bekijk ook deze video!

Advertisements

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s