Advertenties

Servan Ott Fotografie: Futen balts

Servan Ott Fotografie --- Natuurfotografie en Trouwfotografie-4518
De prachtige futenbalts is weer op heel veel plekken te zien. Op zondag 19 en 25 maart zijn er weer de futen workshops. Bij de grote kolonie futen in Enkhuizen van rond de 25 paartjes gaan we de prachtige balts van dichtbij zien en alle verschillende baltsrituelen fotograferen.

Elkaar het hof maken, ruzies met concurrenten en de paring.

Wat ga je leren:

  • Alles over de fuut en de balts; het herkennen van de verschillende baltsrituelen en het kunnen voorspellen wanneer de rituelen gaan ontstaan;
  • Creatieve fotografie;
  • De belichtingsdriehoek, met verdiepende theorie over het diafragma;
  • De handvatten en ingrediënten voor een mooie natuurfoto;
  • Het vastleggen van beweging;
  • De M stand en fotograferen in de A(v) stand;
  • Compositie.

De blauwe reiger is in het baltskleed ook een prachtige verschijning. We maken een uitstapje naar een kleine kolonie en gaan hem fotograferen in diverse baltsposes en vluchtbeelden maken.Servan Ott Fotografie --- Natuurfotografie en Trouwfotografie-3886

Locatie en prijzen

Van 8:00 tot ±15:00 uur. Verzamelplaats het stationscafé op het NS station van Enkhuizen. Stationsplein 2, 1601 EN Enkhuizen. Met de auto gratis parkeren op de lange parkeerplaats bij het station aan de stadskant van het spoor. Prijs 60€. Inclusief koffie/thee/koek en fotografiedocument. Neem zelf wat eten en drinken mee.

Belangrijk

Minimaal een 250 mm zoomlens of compactcamera met 15x optische zoom.

Omdat we op een klein stuk gebied fotograferen en de afstanden klein zijn kleed je extra warm aan en een stevige (waterdichte) broek voor het fotograferen met een laag perspectief op de soms natte steigers.

Wil je deelnemen? Geef je op via een berichtje of mail http://www.servanottfotografie.nl/contact/

Futenbeelden

http://www.servanottfotografie.nl/fuut/

Op veel plekken is het gebalts al gestart het hoogtepunt ligt in deze maand en duurt tot ver in april.

http://www.servanottfotografie.nl/agenda/

Advertenties