Advertenties

PvdA Medemblik stelt vragen over TEAM Medemblik aan college

“In de topsportnota zijn maatregelen opgenomen om de genoemde doelstellingen van het gemeentelijk topsportbeleid te bereiken. Een deel van deze doelstellingen worden door TEAM Medemblik uitgevoerd. Dit TEAM moet nog worden opgericht. De komende maanden wordt het concept TEAMMedemblik verder uitgewerkt om te komen tot een slagvaardig uitvoeringsteam”

Deze zin in het raadsvoorstel "Topsportnota "Klaar voor de start! – topsportbeleid 2017 – 2020" is aanleiding voor de PvdA Medemblik vragen te stellen aan het college, want wat is de precieze taakstelling van TEAM Medemblik? En wat wordt de samenstelling van dit Team? Hieronder de overige 5 vragen.

  1. Aan welk profiel moeten de leden van het team voldoen?
  2. Wanneer wordt dit team operationeel ?
  3. Kan er een verduidelijking gegeven worden betreffende de overheadkosten t.o.v. het totale budget van € 150.000,- ?
  4. Waarom vraagt u (financiële) goedkeuring van de raad van deze Topsportnota, alvorens duidelijk is wat de exacte opdracht, samenstelling van dit fundamentele onderdeel voor de uitvoering van uw voorgestelde beleid is?
  5. Waarom is er niet gekozen voor het aanbieden van deze topsportnota op het moment dat ook alle zaken rondom TEAMMedemblik geregeld en helder zijn?

Met het oog het agendapunt over de Topsportnota in de raadsvergadering van donderdag a.s., zijn door onze fractie bijgaande schriftelijke vragen gesteld.

Advertenties