Maak jij het verschil bij een noodsituatie?

image
Ben jij tussen de 18 en 45 jaar, een teamplayer en wil je mensen helpen? Dan is dit je kans! Reddingstation Wijdenes bestaat uit een groep van 25 enthousiaste vrijwilligers, die samen verantwoordelijk zijn voor de hulpverlening op het Markermeer. Gemiddeld komen we ongeveer 25 keer per jaar in actie op verzoek van de Nederlandse Kustwacht. Daarnaast zijn we preventief aanwezig tijdens diverse evenementen en geven we demonstraties of uitleg bij evenementen.

24 uur per dag paraat

Reddingbootbemanning is in principe 24 uur per dag ‘in dienst’. Dit houdt in dat u elk moment van de dag door middel van een pieper kan worden opgeroepen. Het reddingstation heeft daarbij als uitgangspunt dat de reddingboot binnen 15 minuten na een alarmering moet kunnen varen. Dat betekent dat u vanaf uw werk- en/of woonadres binnen dit tijdslimiet aan boord van de reddingboot moet kunnen zijn. Reddingstation Wijdenes heeft hiervoor een speciaal beschikbaarheidssysteem, waarmee vrijwilligers op ieder moment hun beschikbaarheid kunnen wijzigen, zodat de inzetbaarheid gecontroleerd blijft.

image

Informatieavonden

We nodigen u graag uit voor een van de twee informatieavonden in Dorpscafé de Bierstal in Wijdenes (Kerkbuurt 71, Wijdenes).

  • Dinsdag 14 maart om 20:00 uur
  • Woensdag 22 maart om 20:00 uur.
  • Kijk voor meer informatie op: ikwordredder.nl
  • Of bel ons op 06 – 23 77 64 75
Advertisements

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s