Advertenties

Zwevende kiezer: “Welke politieke partij komt het beste overeen met mijn eigen ideeën en standpunten?” #TK2017

cap-foto-20170303-001Misschien anders dan voorheen is de kiezer op de een of andere manier meer betrokken bij de politiek. Misschien wordt men meer bewust van de wetenschap dat stemmen maar ook niet-stemmen consequenties heeftimage voor de toekomst. En dat niet alleen voor de maatschappij als geheel maar ook voor de individu. Tegelijkertijd krijgt de kiezer ook te maken met een flinke aanwas van partijen die ‘net even anders’ zijn of gericht zijn op een bepaalde doelgroep En dat maakt de keuze er niet makkelijker op. Het Centraal Planbureau heeft de verkiezingsprogramma van tal van de politieke partijen bestudeerd en doorgerekend wat de gevolgen daarvan zijn.

imageWilt u zich alleen maar informeren wat de partijen voor standpunten innemen voor wat de zorg aangaat dan kunt u terecht bij het overzicht van de zorg van verkiezingsprogramma’s.

Klik op een van bovenstaande afbeeldingen om de informatie te lezen die u wenst.

Lees ook


Hoe was de stemverhouding van de laatstgehouden verkiezingen?

Advertenties