Advertenties

‘Next level blues’ van Two Shakes of a Lamb’s Tail – Energiek trio live in Hèt Café van Wervershoof

image
Drie heren van begin twintig die al sinds jaar en dag muziek met elkaar maken, besloten in 2011 dat het tijd was. Tijd voor Muziek. Juist ja, Muziek met een hoofdletter. Oftewel: Muziek gemaakt met hart en ziel, met het gevoel en de sfeer van het moment, in de ruimte waar je bent.

Dat is wat er gebeurd bij een optreden van Two Shakes. De heren mengen de energie van het publiek met de uiteenlopende emoties van henzelf. De klanken die daarop volgen zijn elke keer verschillend, en elke keer opnieuw de moeite waard. De muziek die dan ontstaat is te beschrijven als sixties psych rock, maar zelf noemen ze het ‘Next level blues’. Inspiraties komen onder andere vanuit Cream, The Doors, Led Zeppelin, Pink Floyd, en ga zo maar door. Deur open om 21:30 uur. Gratis toegang!

Verder heeft Hèt Café de komende tijd meer live muziek op het programma staan. Maar ook andere evenementen zoals de Comedy Show, Stoere Vrouwen Kwis, Vrouwen vs Mannen, HuisDJ Henny draait Vinyl en Toer d’Shoof.

Hèt Café van Wervershoof leent zich ook uitstekend voor feesten, partijen, rouw of trouw, vergadering, presentaties (scherm aanwezig), bedrijfsborrel of lunch. Kom langs en vraag naar de mogelijkheden.

Agenda:


 • Woensdag 22 februari

  Hèt Café ComedyShow, Standup Comedy in Hèt Achtercafé
  Aanvang 20:30 uur, entree gratis


 • Zaterdag 25 februari

  MoreThanBlues, Blues en rock in Hèt Achtercafé Deur open 21:30 uur, entree gratis


 • Zaterdag 4 maart


  HuisDJ Henny draait Vinyl in Hèt Voorcafé Aanvang 21:00 uur, entree gratis

Foto aangeleverd.

Advertenties