Advertenties

Fietsendieven aangehouden | Aanrijding met letsel

politieHoorn – Op donderdagavond hield de politie twee jongens van 14 en 15 jaar uit Zwaag aan wegens diefstal van fietsen.

Omstreeks 21.20 uur kreeg de politie melding dat jongens bezig waren fietsen te stelen op het Stationsplein in Hoorn. Ter plaatse zag de politie twee jongens, die er direct vandoor gingen toen zij de politie zagen. De politie wist ze even verderop aan te houden. De jongens bleken in het bezit te zijn van een ijzerzaag.

In de fietsenstalling vond de politie vier fietsen waaraan het slot gezaagd was. De fietsen zijn in beslag genomen. De politie probeert de eigenaren van de fietsen te achterhalen.

Fietseigenaren waarvan de fiets uit de stalling weg was, worden verzocht contact op te nemen met de politie in Hoorn. De politie is bereikbaar op tel.nr. 0900-8844.

Aanrijding met letsel

Hoorn – De politie kreeg rond 08.15 uur de melding van een aanrijding met letsel op de kruising van de Provincialeweg N506 met de Liornestraat.

Op de kruising bleek een aanrijding te zijn geweest tussen een automobilist en een12-jarig meisje. Het meisje, afkomstig uit Avenhorn, raakte hierbij gewond en werd door ambulancepersoneel overgebracht naar het ziekenhuis. De politie stelde haar ouders in kennis van de aanrijding.

De politie heeft de automobilist, een 59-jarige man uit Hoorn, meegenomen naar het politiebureau voor verhoor. De toedracht van de aanrijding wordt onderzocht door de ongevalsanalisten van de politie.

Advertenties