Advertenties

1e informatie en teamcaptainavond SamenLoop voor Hoop WestFriesland Inschrijven van teams en acties om geld in te zamelen voor KWF in volle gang

image
imageEnkhuizen – Op donderdagavond 9 februari om 19.30 uur is de 1e informatie en teamcaptainavond voor de SamenLoop voor Hoop West-Friesland in dorpshuis de Stek in Grootebroek.

Tijdens deze avond worden reeds ingeschreven wandelaars voorzien van nuttige informatie maar ook een ieder die meer wil weten over SamenLoop voor imageHoop en/of nog twijfelt om mee te doen is van harte welkom. Tijdens de informatieavond vertelt voorzitter Nathalie van Haasteren wat de SamenLoop precies inhoudt. Ook kan er inspiratie worden opgedaan voor het opzetten van acties om geld in te zamelen of werven van meer teamleden.

KWF coördinator Rudi Overmars spreekt over zijn ruime ervaringen met SamenLoop voor Hoop en licht de rol van teamcaptain toe en teams komen aan bod om te vertellen waarom ze meedoen en welke acties zij organiseren. Alle commissies zijn aanwezig dus vragen omtrent eregasten, vrijwilligers, de verschillende ceremonies en amusement kunnen ook gesteld worden.

Ook het ophalen van Kaarsenzakken voor Hoop of promotiemateriaal als flyers en posters is mogelijk. Het werven van teams en wandelaars voor SamenLoop voor Hoop West-Friesland is in volle gang. Om ervoor te zorgen dat er 24 uur lang altijd een teamlid aan het wandelen is, is het handig als een team uit minimaal 10 a 15 mensen bestaat maar er is geen maximum.

image

De organisatie hoopt uiteindelijk zo’n 1000 wandelaars te zien in het Streekbos. Vele bedrijven en verenigingen uit de regio doen al weer mee en dat is fantastisch om te zien. Inschrijven (15 euro pp) kan gemakkelijk via de website www.samenloopvoorhoop.nl/westfriesland

Een team hoeft dan nog niet compleet te zijn. Hoewel het 24-uurs wandelevenement op 17 en 18 juni plaatsvindt, zitten de wandelaars nu al niet stil. De acties om geld in te zamelen zijn in volle gang en worden heel verschillend aangepakt. Zo heeft de restaurantactie van team HSIS ‘dineren voor SamenLoop voor Hoop’ bij ‘De Buren’ en ‘het Roode Hert’ al 2572 euro opgehaald.

image
Op 12 maart vindt in de Roode Leeuw een Wedding Event plaats georganiseerd door team Vlinder, met oa bruidsshows, feestkleding en optredens van o.a. Pascal Redeker. Ook hiervan komt de opbrengst volledig ten goede aan KWF Kankerbestrijding, Inloophuis Medemblik en Inloophuis Pisa.

Andere teams hopen veel geld in te zamelen met bijvoorbeeld het haken van knuffels, verkopen van tulpen of het organiseren van een benefietconcert.

INFORMATIE EN TEAMAVOND WANNEER?

  • Donderdag 09 februari 2017 Tijd: 19.30 – 20.30 uur Locatie: Dorpshuis de Stek, Grootebroek

image

Foto’s aangeleverd

Advertenties