Advertenties

Living en Food beurs Willemsoord Den Helder

imageCulinair genieten en gezellig wat drinken met uw familie en vrienden, waarna u zich laat inspireren door de laatste woontrends. Dat kan op zaterdag 25 en zondag 26 maart 2017 in gebouw 66 op Willemsoord, Den Helder. De toegang is vrij en elke bezoeker ontvangt een gratis drankje.

Tijdens deze eerste editie verzorgen verschillende lokale restaurants de lekkerste hapjes. De deelnemende bedrijven laten u kennis maken met de specialiteiten uit hun keuken. Bij de mobiele keukens kunt u uw bestelling plaatsen en nuttigen op het centrale plein. Op dit plein kunt u ook drankjes bestellen en genieten van de sfeer op de beurs.

Voor iedereen die zich wilt laten inspireren over de nieuwste woontrends, is deze woonbeurs een must! Voor superdeals en leuke woonaccessoires kunt u hier ook binnen wandelen! Informatie over lokale woonprojecten en tips over isolatie en verbouwen etc., worden u aangeboden door onze Helderse ondernemers. Lekker Wonen biedt tevens een selectie van Helderse ondernemers die niet woon gerelateerd zijn, maar hun producten en diensten aan u willen presenteren.
Kortom, we maken er samen een lekkere & inspirerende woonbeurs van!

De beurs is geopend op:
Zaterdag 25 maart van 11.00 – 22.00 uur
Zondag 26 maart van 11.00 – 17.00 uur

Advertenties