Advertenties

25 maart: Landelijke Opschoondag: helpt u ook mee in Andijk?

image
Op zaterdag 25 maart is het de Landelijke Opschoondag. Een jaarlijks initiatief van Stichting Nederland Schoon. In heel Nederland gaan vrijwilligers de straat op om zwerfafval op te ruimen. In Andijk doen we dat ook, de hele gemeente trouwens. Helpt u ook mee?!

Schoonmaakdag in Medemblik 2016Zwerfafval is veel mensen een doorn in het oog. Dit samen opruimen is een leuke manier om je omgeving schoon te maken. Iedereen kan meedoen aan de Opschoondag: alleen, samen met de buurt of met de sportvereniging. Samen schoonmaken is gezelliger. Opruimen kan in de hele gemeente, in uw eigen straat, de speeltuin of het park in de buurt. Dus ook in Andijk! Het hoeft geen grote actie te zijn. Een uurtje zwerfafvalprikken met buurtbewoners kan de buurt al zichtbaar opschonen.

Materialen

Wie meedoet krijgt alle benodigde materialen: prikkers, vuilniszakken, hesjes en een versnapering. Na afloop wordt het materiaal én het verzamelde afval centraal opgehaald. U bepaalt zelf waar u gaat opschonen.

Wilt u zich aanmelden?

Wilt u de handen uit de mouwen steken? Alleen of met anderen aan de slag op 25 maart? Wacht dan niet langer en meldt u aan met een e-mail aan dorpsraadandijk@gmail.com, Aanmelden kan tot 20 maart. Geef in de e-mail aan met hoeveel mensen u de actie organiseert, waar u de actie gaat doen in Andijk en welke materialen u nodig heeft.

Na aanmelding krijgt u informatie over de organisatie op 25 maart.

Suggesties/vragen?

Hebt u suggesties of vragen? Bel ons dan op 0228 751 898 (alleen op werkdagen van 1300 tot 1800 uur) of stuur een e-mail aan: dorpsraadandijk@gmail.com

image

Advertenties