Woningoverval Hauwert: getuigenoproep

Hauwert – De recherche heeft een onderzoek ingesteld naar een woningoverval die plaatsvond in de nacht van maandag op dinsdag in Hauwert.

Een bewoner werd rond 01:30 uur opgeschrikt door twee mannen in zijn woning. Zij bedreigden hem met een wapen en eisten geld. Er ontstond een worsteling en de daders vluchtten weg in onbekende richting. Wat er buit is gemaakt is nog onbekend. De bewoner raakte lichtgewond.

Na de melding is door de politie direct een zoektocht gestart naar de daders waarbij ook de politiehelicopter en een politiehond werden ingezet. De daders werden niet meer aangetroffen. De forensische opsporing is ter plaatse geweest voor sporenonderzoek.

De recherche heeft een onderzoek ingesteld.

Getuigenoproep
Heeft u informatie over dit incident waarbij u de politie kunt helpen bij het onderzoek naar deze woningoverval? Belt u dan svp met de politie via tel.nr 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via tel.nr. 0800-7000.

Advertisements

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s