Advertenties
  Advertenties
 • Statistieken...

  • 1,961,418 Bezoekers
 • Buienradar

 • Agenda Andijk e.o.

  • Oud papier 24 maart, 2018: 13:30 om 13:30 – 18:00 Andijk
  • Oud papier 7 april, 2018: 13:30 om 13:30 – 18:00 Andijk
  • Oud papier 21 april, 2018: 13:30 om 13:30 – 18:00 Andijk
  • Westfriezendag 5 september, 2018: 00:00 Andijk, 1619 Andijk, Nederland Bekijk het artikel Op deze dag steken West-Friezen de vlag uit!
 • Volg de Dorpsraad Andijk op Twitter

 • Politie NH-N op Twitter

 • Veiligheidsregio Noord-Holland Noord

 • VID Verkeerinfo

 • NHD West-Friesland

 • Reacties…

  James van der Gulik op Wat mogen Andijkers van PvdA M…
  James van der Gulik op Wat mogen Andijkers van PvdA M…
  Ruud op Wat mogen Andijkers van D66 Me…
  James van der Gulik op Doe mee aan Stille Tocht in An…
  De Scootmobielspecia… op Wijziging cultuurbeleid gemeen…
  De Scootmobielspecia… op Hulp aan ouderen of zieken bij…
  James van der Gulik op Raadgevend referendum Wet Inli…
  Marijke Aker op Volle zaal tijdens Andijker Po…
  brianbonckaertfotogr… op Servan Ott Fotografie: Drietee…
  Andijker Nieuws Net… op Dorpsraad Andijk: KPN-zendmast…
  Cees op Dorpsraad Andijk: KPN-zendmast…
  E.Hoogeveen op Dorpsraad Andijk: KPN-zendmast…
  noa belle op Jongetje om het leven gekomen…
  Anita op iPhone verloren op de Dij…
  James van der Gulik op Moeten we bang zijn voor de…
 • wordpress com stats
 • Voor uw smartphone

 • APB Andijker Nieuws on Twitter Counter.com
 • West-Friesland

  Abbekerk, Andijk, Avenhorn, Benningbroek, Berkhout, Blokker, Bovenkarspel, De Goorn, De Weere, Enkhuizen, Grootebroek, Grosthuizen, Hauwert, Hem, Hensbroek, Hoogkarspel, Hoogwoud, Hoorn, Lutjebroek, Medemblik, Nibbixwoud, Obdam, Onderdijk, Oosterblokker, Oosterleek, Opmeer, Oudendijk, Spanbroek, Ursem, Venhuizen, Wervershoof, Westwoud, Wognum, Zwaag, Aartswoud, Lambertschaag, Midwoud, Oostwoud, Opperdoes, Scharwoude, Schellinkhout, Sijbekarspel, Spierdijk, Twisk, Wadway, Wijdenes, Zuidermeer, Zwaagdijk, Zwaagdijk Oost, Zwaagdijk West
 • IP address
 • Flag Counter
 • Personen en onderwerpen waarover wij de afgelopen tijd publiceerden

  Personen en onderwerpen waarover wij de afgelopen tijd publiceerden

 • Rechten & Cookies

  © Alle rechten voorbehouden.

  Andijker Persbureau (APB) en Andijker Nieuws Net, 2009 - 2016. Nieuws van, over Andijk, over of door Andijkers en uit de (wijde) omgeving. Nieuws van alle dag.

  Cookies

  Deze website (Wordpress e.a.) gebruikt cookies voor analytische doeleinden: om het gebruik van deze website te analyseren. Er wordt bijgehouden hoeveel bezoekers deze site bezoeken en welke berichten er worden gelezen. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

  Disclaimer

 • IOITL

 • Flag Counter
 • Advertenties

Hèt Café: Gezelligheid en reuring op het dorp

image
2017 wordt weer een mooi jaar als het aan ons ligt. Lekkere daghappen, Mam’s Appeltaart, feestjes en partijen, bijéénkomsten, live muziek en andere leuke evenementen, het gaat allemaal gewoon door. Gelukkig maar, want daar doen we het voor en daar zijn we goed in. Gezelligheid en reuring op het dorp.

We beginnen deze woensdag 25 januari, zoals we gewend zijn, met de Comedy Show. Een stuk of 5 grapjassen worden deze avond aangekondigd door een Master of Ceremony. Elke laatste woensdag van de maand Woensdag Lachdag! Aanvang 20.30 uur en de entree is gratis.

Zondag 29 januari staan de Giel Montanjes in het voorcafé. Nederlandstalige prachtige liedjes van Andre Hazes tot De Dijk en van Willy Alberti tot Herman van Keeken. Deze dag is ook Winterstoppop bij ’t Fortuin. Een prachtig jaarlijks terugkerend evenement wat al het goede van de regionale live bands laat zien. Een mooie dag voor de live muziek maar ook voor Wervershoof e.o.

Zaterdag 4 februari tappen we uit een heel ander vaatje wat live muziek betreft. Het Eindhovense Black Bone heeft er net een tour op zitten door Duitsland en Spanje maar vinden Wervershoof misschien wel nog leuker. Rechttoerechtaan rock van dit trio wat al een aantal keren bij ons op het podium heeft gestaan. Gooien hoge ogen in de rockscene van Nederland. Deur open van de concertzaal om 21:30 uur en de entree is gewoon gratis.

Zaterdag 11 februari staat onze HuisDJ Henny weer van vinyl te draaien in het voorcafe. En natuurlijk draait de HuisDJ ook op verzoek. Snuffel in de collectie en haal er prachtige nummers uit. Ook mag je natuurlijk je vinylplaatjes van thuis meenemen. Henny draait zijn hand er niet voor om en draait alles wat los en vast zit. Het draait tenslotte allemaal om plezier, laten we daar niet omheen draaien. Aanvang is 21:00 uur.

Hét Café van Wervershoof biedt vele mogelijkheden. Van trouw tot rouw, van geboorte tot verjaardag, van zakelijke vergaderingen tot presentaties, van jubilea tot reünie, van High Tea tot daghap en van uw wensen tot onbegrensde mogelijkheden. Schroom niet en neem contact met ons op. We zijn tot veel in staat.

Hèt Café van Wervershoof

Dorpsstraat 76

0228-754223

www. hetcafevanwervershoof.nl

Advertenties