Advertenties

Vlooienmarkt in Wervershoof en Wognum

image
Op zondag 29 januari a.s. wordt een gezellige vlooienmarkt in Wervershoof gehouden. In sportcentrum De Dars aan de Europasingel staan die dag weer vele kramen boordevol gebruikte goederen. Zelf een kraampje huren is ook mogelijk.

Zondag 5 februari  wordt er een vlooienmarkt gehouden in  Wognum.

In sportcentrum De Bloesem aan de Conferencelaan 19 in Wognum staan die dag vele leuke kramen met een diversiteit aan goederen.

In deze sportaccommodaties wisselen die dagen weer vele gebruikte goederen, na het loven en bieden, van eigenaar. De vlooienmarkten duurt van 09.30 tot 16.00 uur en de toegang bedraagt 2,50 p.p (kinderen tot en met 11 jaar en onder begeleiding hebben vrij entree).

Voor meer informatie of reserveringen kunt u bellen naar: organisatieburo MIKKI, 0229-24 47 39 of 24 46 49. Of kijk op internet: http://www.mikki.nl.

Advertenties