Advertenties

Gewelddadige beroving in Hoorn | Ongeldig rijbewijs en onder invloed

Hoorn – De politie zoekt getuigen van een beroving op vrijdagavond rond 21.15 uur in Hoorn. Dit gebeurde op de Sirusstraat.

De dader tikte op het raam van een automobilist die de weg aan het zoeken was (navigatie instellen) De autodeur van het slachtoffer, een 63-jarige man uit Hoogkarspel, werd door de verdachte open gerukt.

Vervolgens werd de man uit de auto getrokken. Voor het slachtoffer het door had werd hij een steeg in getrokken en mishandeld door drie personen.
In de steeg werd het slachtoffer geslagen met een hard voorwerp. De man moest zijn persoonlijke bezittingen afgeven. Daarna ging het drietal er vandoor. Het slachtoffer is opgevangen door buurtbewoners en nagekeken door de medewerkers van de ambulancedienst.
De politie zoekt getuigen van het incident. Mogelijk heeft het drietal rondgehangen in de omgeving van de Sirusstraat. Getuigen of mensen met andere informatie worden verzocht te bellen met 0900-8844.

Ongeldig rijbewijs en onder invloed

Hoorn – Agenten controleerden zaterdag rond 01.30 uur een auto op het Abc in Hoorn. Het voertuig viel op omdat het slingerde.

De bestuurder bleek onder invloed van alcohol. Op het bureau blies de man 515 ug/l. Naast het rijden onder invloed had de man een ongeldig rijbewijs.

Advertenties