Advertenties

Martin Mans nieuwjaarsconcert op 22 januari a.s. 15.00u in de Hervormde kerk Venhuizen

imageOp zondagmiddag 22 januari a.s. verzorgt Martin Mans een orgelconcert op het fraaie orgel van de Hervormde kerk in Venhuizen. In deze kerk met kathedraalakoestiek staat een geweldig Pels & Leeuwen orgel, een combinatie die garant staat voor een bijzondere muzikale ervaring!

Martin Mans geeft jaarlijks overal in het land zo’n tweehonderd druk bezochte orgelconcerten.

De in 1965 op het Zuid-Hollandse eiland Goeree-Overflakkee geboren Martin Mans zat op 7-jarige leeftijd al achter het orgelklavier, op 11-jarige leeftijd begeleidde hij voor het eerst koren en een jaar later al werd hij kerkorganist in zijn geboorteplaats Melissant. Sinds 1995 is Mans organist van de Breepleinkerk in Rotterdam. Hij maakt regelmatig concertreizen door Europa, Canada, Amerika en Australië. Hij treedt ook op voor radio en tv (o.a. in ‘Nederland zingt’) en dirigeert o.a. de Urker Mans Formatie, The Martin Mans Formation, het Zaans Interkerkelijk Mannenkoor ZIM en het Mannenkoor De Gouwestem.

Het concert begint om 15.00 uur. Uiteraard zijn er ook geluidsdragers te koop. Voor slechts € 10 -12 jr. € 5 kan dit bijzondere concert worden bijgewoond. Kaarten zijn voorafgaande aan het concert in de kerk verkrijgbaar. Verdere informatie: orgel.venhuizen@gmail.com  www.zingenenzo.com

Advertenties