Advertenties

Computercursus voor ouderen

image
De ouderenbonden beginnen in januari weer met de computercursussen. De cursussen beginnen op vrijdag 3 februari 2017 en duren 8 weken.

Voor beginners is er een serie van 8 lessen, waarin de cursist voor het eerst ‘’proeft’’ hoe een computer werkt en wat je er allemaal mee kan doen.

In deze cursus leert u werken met de muis, gebruik van het kladblok en wordpad, ook tekenen met Paint zal u duidelijk worden. Hoe slaat u alles op op de computer? En kunt u iets weer terugvinden? Dat en nog veel meer wordt in 8 lessen behandeld.

Heeft u al een beginnerscursus gehad, of bent u al redelijk bekend met de computer dan bieden we tekstverwerkingscursussen aan, excel, internet of een fotocursus.

Hieronder staat ons cursusaanbod

  • Beginnerscursus Windows van 8 lessen
  • Word voor beginners
  • Vervolgcursus Word
  • Basiscursus internet/e-mail
  • Excel
  • Digitale fotografie

Naast deze cursussen bieden wij een nieuwe cursus aan:

  • Werken op de tablet

De tablet is het apparaat van de toekomst. Al heel wat senioren schaften er een aan om zijn slimme gebruik of kregen er een van de kinderen. Ook om mee te nemen op reis!

Bent u sinds kort in het bezit van een tablet en wilt u leren hoe u met de tablet kunt werken? Dan kunt u terecht in de cursus Kennismaken met de tablet.

Stapsgewijs nemen wij met u de bediening van de tablet door. Na afloop van de cursus kent u de ins en outs van de instellingen, kunt u mailen, internetten en apps op uw scherm zetten.

Bij elke cursus hoort een boek dat wij tijdens de cursus behandelen en waar u thuis mee kunt oefenen. De cursussen worden gehouden in activiteitencentrum Molenwoid te Midwoud. U kunt zich opgeven bij Cisca Groeneveld, Pieter Wariuslaan 1, 1679 XD te Midwoud, tel. 0229 201519

U krijgt dan zo spoedig mogelijk bericht.

Advertenties