Advertenties

Asbest vrijgekomen bij brand in Benningbroek

imageTijdens een grote brand is in de nacht van 31 december een pand aan de Dokter de Vriesstraat in Benningbroek volledig uitgebrand. Bij de brand is asbest vrijgekomen.

Bewoners in het gebied waar de asbest is terechtgekomen zijn inmiddels door de gemeente per brief geïnformeerd. In de brief staat beschreven wat ze wel en niet kunnen/mogen doen. De informatiebrief is ook hier te lezen.

De brand brak vannacht omstreeks drie uur uit. Een zestal woningen in de directe omgeving is uit voorzorg ontruimd. Bij de brand is niemand gewond geraakt. Vandaag worden de wegen en paden in de omgeving schoongemaakt.

Dr. De Vriesstraat afgesloten

Omstreeks 7.00 uur gaf de brandweer het sein brand meester.  Op dit moment is de Dr. De Vriesstraat vanaf het viaduct tot aan de Tuinstraat afgesloten voor verkeer. Naar verwachting blijft de weg afgesloten tot vanmiddag 16.00 uur.

Advertenties