Advertenties

Nieuwjaarsduik in het Streekbos – Opbrengst bestemd voor kankerbestrijding

imageBOVENKARSPEL – Streekbos warmt zicht op voor Nieuwjaarsduik 2017. Begin het jaar goed, duik mee en draag een steentje bij in de strijd tegen kanker.

Op zondag 1 januari 2017 wordt om 14.00 uur alweer voor de 6e keer het startschot gegeven voor de Nieuwjaarsduik in het Streekbos te Bovenkarspel. In totaal trotseren ruim 40.000 mensen verdeeld over heel Nederland traditiegetrouw de koude wateren op nieuwjaarsdag.

De duikers in het Streekbos beginnen het jaar extra goed want de opbrengst gaat naar SamenLoop voor Hoop WestFriesland om zoveel mogelijk geld bijeen te krijgen voor de strijd tegen kanker. Zin in een gek, verfrissend, gezellig, leuk, muzikaal en stoer begin van het jaar? Kom dan op 1 januari naar het Streekbos. Vanaf 13.00 uur kunt u zich inschrijven en om 14.00 start de duik.

Tineke Schaper van Health & Sport Instituut Schaper zorgt voor een gezellige warming-up zodat iedereen warm gedraaid aan de start verschijnt en DJ Oscar Lumi verzorgt de muzikale begeleiding.

De vrijwilligers van Reddingsbrigade de Streek zorgen er weer voor dat de duik veilig verloopt. Na de duik kan iedereen opwarmen met een lekkere kop Unox erwtensoep en warme chocomel en aansluitend opdrogen in het restaurant IJgenweis eten & drinken.

imageZelf niet duiken?
Kom deze helden dan gezellig aanmoedigen! De organisatie, onder leiding van Marco Nooder (IJgenweis) heeft besloten om met de duik dit jaar SamenLoop voor Hoop West-Friesland te ondersteunen, een 24-uurs wandelevenement welke gehouden wordt op 17 en 18 juni 2017 in het Streekbos. Al het ingezamelde geld komt hiermee ten goede aan KWF Kankerbestrijding, Inloophuis Medemblik en Inloophuis Pisa. Voor 5 euro inschrijfgeld begint u het jaar goed én u krijgt er veel voor terug.

WAT? (PRIJS € 5,00)
* Een kop dampende snert
* Je eigen Unox muts
* Warme Chocomel
* Heel veel gezelligheid
* Je steunt “SamenLoop voor Hoop
” / KWF Kankerbestrijding

WANNEER?
Zondag 1 januari 2017, inschrijven vanaf 13.00 uur, startschot duik om 14.00 uur. WAAR? IJgenweis eten & drinken Streekbos, Veilingweg 21, 1611 BN Bovenkarspel. Voor informatie: 0228 745002 of http://www.ijgenweisstreekbos.nl of de Facebook-pagina.

Advertenties