Advertenties

Servan Ott Fotografie: Brandganzen scherend over de branding van de Noordzee

Servan Ott Fotografie - Natuurfotografie en trouwfotografie-1066 
Servan Ott Fotografie - Natuurfotografie en trouwfotografie-1082
Foto’s van deze week, gemaakt op het strand van Camperduin. Tijdens een wandeling scheerde er plots een groep brandganzen (58-70cm) voorbij. Een prachtig gezicht vliegend laag in formatie over de branding tijdens de laatste middaguren. Tijdens deze korte dagen is het licht zacht en mooi, bij de zee met de reflecties van het water geeft dat natuurfoto’s een extra bijzondere sfeer.  Waarschijnlijk een groep vogels die nog de trek maken van Noord naar Zuid, of wel overwinteraars zijn en dan voornamelijk de ganzen die hebben gebroed in het Noorden van Rusland.  

Foto’s gemaakt met Canon 5D3, Sigma 150-500, f/6.3, 1/640 sec., Iso 1600, 500mm

Heb je ook zin aan een inspirerende natuurfotografie en vogelfotografie workshop? Ook gedurende de winter zijn er wekelijks workshops. Naast de koffie en thee is er tijdens de december en januari maand ook een glaasje Glühwein.

Voor vragen neem contact op

Servan Ott Fotografie - Natuurfotografie en trouwfotografie-1094

Advertenties