Advertenties

Een goed begin, een feestelijk begin voor de start

image

Een goed begin, een feestelijk begin voor de start van de nieuwe afdeling beginnen we met een feestelijke middag. Graag nodigen wij u uit voor de zingende groenteman en zijn dochter op 17 januari 2017 zullen “De Zingende Groenteman Tromp en zijn dochter Anne-Marie” optreden.

De heer Tromp kan prachtig vertellen over wat hij zoal heeft beleeft in de jaren dat hij als groenteman langs deuren heeft gevent. Vele leuke anekdotes passeren de revue. Daarbij wordt hij muzikaal ondersteund door zijn dochter Anne-Marie.

Gert Tromp vertelt over zijn leven als groenteman in o.a. Broek op Langedijk. Zijn vrouw zorgde voor de winkel terwijl Gert door weer en wind met zijn wagen bij de inwoners aardappelen, groenten en fruit verkocht.

  • Wanneer: dinsdag 17 januari 2017
  • Waar: Dorpshuis De Werf
  • Heemraad Witweg 1, 1691 EC Hauwert, 0229 201 534
  • Tijd: 14.00 uur
  • Entree: gratis voor leden, € 2,50 voor niet-leden, koffie en thee voor eigen rekening
Advertenties