Advertenties

Vuurwerk Enkhuizen – Nieuwe naam – Vertrouwde locatie – Professionele keuze

image
Het inmiddels vertrouwde vuurwerkverkooppunt op Industrieterrein Schepenwijk heeft vanaf 2016 een nieuwe naam: VUURWERK ENKHUIZEN. Ondernemer René Grooney, eigenaar van Grooney Pyro Effects evenementen vuurwerk maakt hiermee een professionele keuze.

“Door beheerder te zijn van een zelf samengesteld assortiment kiezen wij uitsluitend voor producten van hoge kwaliteit, maar ook met een goede prijs-kwaliteit verhouding voor de klant. Zo bieden wij een breed assortiment van verschillende leveranciers, waar constant de afweging is gemaakt of het product goed genoeg was voor onze collectie.

Veel van het vuurwerk dat in onze winkel verkocht wordt gebruiken wij in onze professionele shows, wellicht kent u ons werk van: Spektakel op het Plein, Obsession Outdoor of de Kermis in Lutjeboek.”

Vaak zijn opdrachtgevers en publiek verbaasd als ze te horen krijgen dat het spetterende vuurwerk uit de show gewoon legaal verkrijgbaar is voor de oud en nieuwviering.

Trend 2016

Ook neemt Grooney een verschuiving waar in zowel de entertainmentindustrie als in de vuurwerkverkoop:”Door alle beschikbare informatie op internet kiest de klant niet meer klakkeloos voor ‘veel voor weinig’, iets dat toch altijd tegenvalt. Er wordt gekozen voor meer kwalitatieve producten als cakeboxen met mooie uitbarstingen, iets dat wij ook in onze shows gebruiken. Mensen willen gewoon een mooi stukje vuurwerk.”

De ruim opgebouwde productkennis van Grooney en zijn medewerkers zorgt voor een advies op maat, een stukje extra service.

Er is gekozen voor producten van o.a. Rubro Vuurwerk, Evolution Vuurwerk, Broekhoff Vuurwerk, Wolff Vuurwerk en Katan Vuurwerk, een assortiment waar zowel de kinderen als de echte liefhebbers hun hart aan kunnen ophalen.

De locatie op Schepenwijk is ongewijzigd en daarmee is Vuurwerk Enkhuizen het enige echte vuurwerkverkooppunt in Enkhuizen.

De voorverkoop is gestart via de geheel vernieuwde webshop www.vuurwerkenkhuizen.nl en het verkooppunt gevestigd aan de Drie Kronen 27 is geopend op 29, 30 en 31 december 2016 vanaf 08.00 uur.

  • Ruim 25 jaar werkzaam als vuurwerkprofessional

  • Inmiddels 5 jaar een begrip op Enkhuizen Schepenwijk

  • Professionele keuze assortiment

  • Brede collectie

  • Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding

  • Service op topniveau

  • Goede bereikbaarheid

  • Ruime parkeergelegenheid

  • Veilig online bestellen

  • Aangesloten bij Vuurwerkcheck

Advertenties