Advertenties

Crowdfundingsactie Hoorn Rock’n’Roll SUNda

image
Gratis genieten van onvervalste Rock’n’Roll muziek én dans in en om ruim 20 cafés in de binnenstad en de haven van Hoorn, dat is al negen jaar een begrip op Hoorn Rock’n’Roll SUNday. Tot in de kleine uurtjes spelen die dag energieke Rock’n’Roll bands voor duizenden internationale, nationale en lokale bezoekers.
In 2017 bestaat het festival tien jaar!

Speciaal voor deze jubileum-editie wil de organisatie op 28 mei een spetterend programma neerzetten en uitpakken met nog meer goede bands en verrassende acts.
Jij kunt meedoen om dit mogelijk te maken! In december, de maand van het geven en het ontvangen, starten we met een crowdfundingsactie. Niet alleen zorg je er met jouw bijdrage voor dat Hoorn Rock’n’Roll SUNday 2017 een fantastische editie wordt, maar je krijgt ook leuke tegenprestaties bij je donatie.
Visagie Vamp & Dolls verzorgt bij jouw gulle gift een professionele fifities make-up à la Dita Von Teese of krijg een overnachting voor twee personen in Hotel de Magneet. Doneer en ontvang kaarten voor de Heineken Experience, of krijg nu eindelijk eens die stroll onder de knie met een dansles van Dansschool Jump Up Boogie Woogie. En dat is nog maar een kleine greep uit alle uitingen van dank die we aanbieden.
Doe jij mee? Kijk vanaf 5 december op www.hetluktons.nl en volg ons op onze facebookpagina www.facebook.com/hoornrocknrollsunday

Advertenties