Advertenties

OVW Café op 8 december – Richard Munter: ‘We zijn allemaal kampioenen’

imageOp 8 december vertelt Richard Munter, eigenaar van de MIEgroup, over ondernemen, vallen en weer opstaan, zijn passie voor onderwijs en automatiseren en het belang van excelleren in eigen kunnen. ‘We zijn allemaal kampioenen.’ Wees welkom bij het OVW Café in Café Restaurant ’t Fortuin in Wervershoof. ‘Nothing beats a MIEGroup employee’, het motto prijkt aan de muur bij Richard Munter op kantoor.

Toch heeft het leven én het ondernemerschap hem rake klappen gegeven.

“Mijn bedrijf ging lange tijd ten koste van alles. Persoonlijk ging ik bijna ten onder aan de snelle groei en het succes. Daar heb ik veel van geleerd. Een goede balans tussen werk en privé is essentieel voor lijfsbehoud én bedrijfsbehoud. Pas dan kun je je talent ten volle benutten en excelleren in eigen kunnen. Daarover vertel ik op 8 december. Omdat ik weet dat het herkenbaar is voor velen. Ondernemen gaat met vallen en opstaan.”

Excelleren in eigen kunnen

Het zat er al vroeg in bij Richard. Hij schaatste op topniveau. Toen een ongeluk hem buitenspel zette, gooide hij het roer om. Hij liet zijn grote passie achter zich en ging –dwars door alle frustratie heen- op zoek naar andere talenten in zichzelf. Ondernemen is ook topsport. Gesteund door zijn vader startte hij in 2002 de MIEGroup, leverancier van automatisering en installatietechniek. Inmiddels gespecialiseerd in onderwijsautomatisering.

Optimale leeromgeving

Richard: “In ieder mens schuilt een kampioen. Soms diep verborgen onder een laag van uiterlijke schijn. Opgelegd door maatschappelijke verwachtingen. Met de MIEGroup creëer ik mogelijkheden voor een optimale leeromgeving.  Een omgeving waarbinnen elk individu kan excelleren in eigen kunnen. Op scholen, binnen bedrijven en in de persoonlijke leefomgeving.” www.miegroup.nl

Bezoek de presentatie

Kom naar het OVW Café op donderdag 8 december vanaf 18.00 uur in ’t Fortuin aan de Dorpsstraat 190 te Wervershoof. Bent u geen lid van de ondernemersvereniging, maar wel geïnteresseerd in de OVW of het onderwerp van de presentatie? Kom vrijblijvend kennismaken. Naast de presentatie is er volop ruimte voor vrij netwerken en kunt u genieten van het buffet. Graag tot ziens!

Voor meer informatie: www.ovw.nl

Advertenties