Advertenties

Bijl Tweewielers uit Enkhuizen genomineerd voor tweewielerwinkel van het jaar 2017

imageBijl Tweewielers uit Enkhuizen is al 22 jaar hét adres voor een nieuwe fiets, gebruikte fiets of e-bike van alle bekende merken. Daarnaast bent u ook voor onderhoud aan rollator en rolstoel aan het juiste adres.

Jacob Bijl staat bekend om de service en betaalbare kwaliteit welke hij biedt. Of het nu gaat om een occasion of een nieuwe e-bike: iedereen wordt hetzelfde behandeld.

Dit maakt hem bij uitstek een kanshebber voor de titel Tweewielerwinkel van het jaar. Dat Jacob genomineerd werd is dan ook een grote eer en bevestigd de tevredenheid van zijn klanten.

Elk jaar heeft Bijl Tweewielers thema’s waarbij Jacob meedenkt en inspeelt op het seizoen of trends. Zo was er afgelopen maand weer de jaarlijkse fietsverlichting controledag waarbij iedereen vrijblijvend zijn of haar licht kon komen laten controleren. Ook aan ouderen of mensen welke slecht ter been zijn wordt gedacht: hij haalt de fiets en brengt deze weer gerepareerd retour als u dit wenst.

Bent u het eens met de nominatie of steunt u een vakman uit de regio dan kunt u stemmen via www.tweewielerwinkelvanhetjaar.nl/bijltweewielersenkhuizen

Elke stem maakt daarnaast nog kans op een fiets naar keuze t.w.v. 399,-

Meer informatie is te vinden op: facebook.com/bijltweewielers

Advertenties