Advertenties

Lezing bij Boek & Boon op 24 november – Mariska Appelman over een Economie van de Liefde

imageDe wereld is in de war. Oorlogen woeden onverminderd voort en politieke keuzes jagen angst aan. Ben jij ook onzeker over de huidige gang van zaken in de wereld? Praat op 24 november mee over wat jij kunt betekenen voor de Economie van de Liefde. Bij Boek & Boon vertelt schrijfster Mariska Appelman over de kanteling naar een nieuwe samenleving en hoe we die samen kunnen vormgeven. Entree is gratis.

Mariska Appelman schreef het boek Economie van de Liefde over het hoe en waarom van een omwenteling. Op donderdag 24 november licht zij toe waarom deze filosofie onze maatschappij ten goed kan komen. Tijdens een interactieve lezing geeft Mariska een inkijkje in haar boek en gaat ze met u in gesprek. Van 19.30 tot 21.00 uur bent u van harte welkom bij Boek & Boon in Hoorn aan de Grote Noord 81.

Stap uit de angst en kies voor de liefde

Een economie van de liefde vormt een wereld waarin mensen mogen en kunnen zijn wie ze bedoeld zijn te zijn. Een wereld waarin dubbele agenda’s, oneigenlijkheid en ego’s worden vervangen door transparantie, betrokkenheid en authenticiteit. Mariska’s boek wijst de weg naar een gevleugelde samenleving. Haar holistische visie is als een kompas dat richting geeft binnen vier leefgebieden: onderwijs, gezondheidszorg, ecologie en economie.

www.destijlmedia.nl

De volgende vragen komen aan bod:
1. Wat is een ‘Economie van de Liefde’?
2. Waarom schreef Mariska dit boek?
3. Wie zijn de inspiratoren voor de vier leefgebieden?
4. Wat kan jij betekenen voor de ‘Economie van de Liefde’?

Over Mariska Appelman

Mariska is eigenaar van De Stijl Makelaardij, De Stijl Media en oprichter van The Style Foundation, waarmee zij onderwijsprojecten met een eerlijke economische basis opzet in Kenia. Haar wens is dorpen op te richten die leven volgens een Economie van de Liefde en dat uit te rollen over de hele wereld. Dit kan zij niet alleen. Doet u mee?

Opgeven via info@destijl.nl. De ruimte is beperkt, dus meld u snel aan.

Advertenties